De trends op het gebied van beddengoed voor 2021

August 3, 2020 0 Comments

Geloof het of niet, maar we denderen alweer af op het nieuwe jaar. Met een nieuw jaar komen er ook weer nieuwe trends. Wil jij er zeker van zijn dat jouw slaapkamer straks helemaal trendy is? Lees dan de trends op het gebied van beddengoed voor 2021!

Beddengoed trends
In het vorige huis had ik enorm veel zwart. Mijn beddengoed bestaat dan ook voor 80% uit zwart. Tijd om dat te vervangen nu ik meer wit/grijs in huis heb. Beddengoed is natuurlijk meer dan alleen een mooi dekbedovertrek. Begin met een matrasbeschermer met daaroverheen een mooi hoeslaken. Kies voor een goed dekbed met een mooi dekbedovertrek eromheen en kleed het vervolgens aan met een mooie sprei en kussentjes! En dat allemaal volgens de laatste trends…

Bloemenpracht
Wie kent ze niet? De prachtige dekbedovertrekken van Essenza. Dekbedovertrekken met een duidelijk statement, vol met bloemen en intense kleuren. Hoewel een bloemetjes dekbedovertrek niet zo modern en aantrekkelijk klinkt, zijn ze populairder dan ooit!

Opvallend
Big, Bigger, Biggest. Wat we echt gaan terugzien in 2021 zijn opvallende dekbedovertrekken. Veel kleur, drukke prints en grote afbeeldingen op je dekbedovertrek. Ook de spreien zijn wat opvallender. Ga bijvoorbeeld voor een mooie glanzend satijnen sprei voor een echt hotelkamer-effect.

Effen
Ben je niet zo van het opvallende? Of leg je er toch een sprei overheen? Dan kun je beter kiezen voor een mooi effen dekbedovertrek. Mijn favoriet is toch wel een linnen, witte effen dekbedovertrek van Kayori. Je krijgt zoveel rust in de slaapkamer hierdoor. Juist door te kiezen voor effen, kun je wat losser gaan in de aankleding van je slaapkamer!